Infrarood verwarming kantoor

Warmteshop Turnhout

Optimaal Werkcomfort met Infrarood Verwarming van Warmteshop Turnhout

Het bereiken van een stabiele, behaaglijke temperatuur op de werkplek kan soms aanvoelen als een balanceeract, vooral met de uiteenlopende warmtevoorkeuren van medewerkers. Echter, met de infraroodverwarming van Warmteshop Turnhout behoren discussies over de ideale kantoortemperatuur tot het verleden.

De variërende temperatuurwensen van medewerkers kunnen het een uitdaging maken om een algemeen comfortabele warmtegraad te vinden. Terwijl de ene collega zich comfortabel voelt bij een temperatuur van 19 graden Celsius, zou een ander wellicht een aangename 23 graden prefereren, zelfs met een warme trui aan.

Koude luchtstromen of tocht zijn frequente ongemakken op de werkvloer, die bijdragen aan een minder aangenaam werkklimaat. Hoe creëer je dan een ambiance waarin iedereen zich comfortabel voelt?

Met de infrarood verwarming van Warmteshop Turnhout ervaar je een gebalanceerde warmteverdeling die tegemoet komt aan de individuele comfortbehoeften van ieder. Bezoek Warmteshop Turnhout en ontdek hoe je een harmonieuze werkomgeving kunt scheppen, zonder eindeloze discussies rond de thermostaatinstelling.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

De Ideale Temperatuur voor Je Kantoorruimte met Warmteshop Turnhout

Het adequaat verwarmen van open werkplekken of aparte kantoorruimtes kan een uitdaging vormen met conventionele verwarmingsoplossingen. Hier schieten infraroodpanelen te hulp. Elk paneel is op maat af te stellen, waardoor de gewenste temperatuur overal binnen handbereik is.

Voor kantooromgevingen wordt een temperatuur van rond de 22 graden Celsius aanbevolen. Te koud is oncomfortabel, maar te warm kan eveneens nadelig zijn, met name voor medewerkers met hartklachten. Bij temperaturen boven de 25 graden Celsius kan de productiviteit afnemen.

Bij het tot stand brengen van de optimale werkomgeving komen diverse aspecten kijken. Dit omvat zaken zoals ruimtelijke configuratie, het waarborgen van frisse lucht en het tegengaan van koude tocht.

Infrarood verwarming als hoofdverwarming op kantoor

Kies voor infraroodverwarming van Warmteshop Turnhout om een stimulerende werkplek te creëren die de efficiëntie van je team ten goede komt, met kwaliteit als speerpunt. De topkwaliteit infrarood plafondpanelen van Turnhout kunnen moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande systeemplafonds.

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die de lucht verwarmen, leveren infraroodpanelen directe warmte aan muren, vloeren en alles in de ruimte. Dit gebeurt via veilige infrarode stralen die geen effect hebben op de luchtvochtigheid, wat voordelig is voor personen met gevoelige ogen of die contactlenzen dragen.

Een bijkomend voordeel van infraroodverwarming is het ontbreken van luchtstroming, waardoor koude tocht en de verspreiding van bacteriën en stof worden beperkt. Dit is vooral gunstig voor mensen met ademhalingsproblemen, wat leidt tot een gezondere werkplek voor iedereen.

Infrarood Systeemplafond Verwarming bij Warmteshop Turnhout

Til je kantoorruimte naar een hoger niveau met de infrarood systeemplafondpanelen van Warmteshop Turnhout. Deze elegante panelen zijn voorzien van een ingetogen witte tint met een lichte poedercoating, en integreren zich moeiteloos in je bestaande systeemplafond. Dankzij hun gestroomlijnde vormgeving, hebben deze infraroodpanelen een opmerkelijke gelijkenis met de gebruikelijke plafondplaten.

Bij Warmteshop Turnhout heb je keuze uit zowel enkelvoudige als dubbele panelen, ideaal om elke ruimte van de gepaste warmte te voorzien. Deze compacte plafondpanelen leveren directe en behaaglijke warmte, wat het comfort in diverse ruimtes aanzienlijk verbetert.

Met hun standaard afmeting van 60×60 cm zijn ze een perfecte pasvorm voor elk rasterplafond. Dit geeft je de flexibiliteit om je plafond in de toekomst te kunnen uitbreiden met deze hoogwaardige panelen. Ze zijn uitermate geschikt voor niet alleen kantoorruimtes, maar ook scholen, expositieruimtes en uitgestrekte bedrijfslocaties.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte