Showroom

Warmteshop Turnhout

Onze showroom bezoeken

Ben je van plan om infraroodverwarming aan te schaffen? Kom dan langs bij Warmteshop Turnhout. In onze strategisch gelegen toonzaal kun je diverse modellen van infraroodverwarming van dichtbij bekijken en de kenmerkende warmte zelf ervaren.

We heten je van harte welkom voor een informatieve sessie waarin we je alles uitleggen over de voordelen en duurzaamheid van onze infraroodoplossingen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen of direct een offerte aan te vragen voor gepersonaliseerd advies.

Warmteshop Turnhout biedt je ook de mogelijkheid om je infraroodverwarming gemakkelijk online te kopen via onze website en e-shop. Hier vind je uitgebreide informatie over de verschillende modellen, inclusief technische specificaties zoals het vermogen. Verken ons assortiment en kies de infraroodverwarming die het beste aan jouw behoeften voldoet.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Infrarood verwarming handdoekdroger Turnhout

Infrarood verwarming winkel

Warmteshop Turnhout staat voor duurzaamheid, topkwaliteit en een klantgerichte aanpak. Al vele jaren zijn wij de specialist op het gebied van infraroodverwarming, voor zowel binnen- als buitenruimtes. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit eersteklas infraroodproducten en bijbehorende accessoires.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze infraroodoplossingen? Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons contactformulier in te vullen voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Warmteshop Turnhout

Lode Peetersplantsoen 9
2300 Turnhout

Telefoonnummer: +32 469 25 70 25
Email: turnhout@warmteshop.be

Openingsuren 
Maandag- donderdag-vrijdag van 10u – 15u
woensdag 10u – 18u
zaterdag blijft 10u – 14u
Dinsdag gesloten.
En op afspraak

Unieke Kenmerken van Warmteshop Turnhout:

 • Uitmuntende klantenservice
 • Energiek en toegewijd verkoopsteam
 • Altijd voorradig basisassortiment

Voordelen van Infraroodverwarming:

 • Verwarmingstechnologie met hoog rendement
 • Breed inzetbaar en eenvoudig te integreren
 • Modern en stijlvol ontwerp
 • Geruisloze werking zonder onaangename geuren
 • Lange termijn en consistente prestaties
 • Flexibel en eenvoudig te installeren
 • Volkomen veilig met comfortabele warmteafgifte
 • Milieuvriendelijk zonder CO2-uitstoot
 • Vermindert luchtcirculatie, gunstig voor mensen met astma.

Turnhout

Infrarood verwarming Turnhout is jouw go-to Warmteshop voor duurzame en energiezuinige infraroodpanelen. Het verwarmen van je huis, kantoor of bedrijfspand met infraroodpanelen is een efficiënte en duurzame oplossing. Jaarlijks kun je hiermee een aanzienlijk bedrag besparen op de stookkosten, wat zowel voordelig is voor je portemonnee als voor het milieu.

Met de elektrische infraroodpanelen van Warmteshop Turnhout ben je niet langer afhankelijk van de steeds schaarser en duurder wordende fossiele brandstoffen. Het is een moderne en toekomstgerichte manier om voor warmte te zorgen in elke gewenste ruimte. Waar traditionele verwarmingssystemen tekortschieten, daar schitteren de infraroodpanelen in efficiëntie en duurzaamheid. Je wil immers een aangename warmte in je ruimtes zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen of het milieu onnodig te belasten.

Kiezen voor de infraroodpanelen van Warmteshop infrarood verwarming Turnhout, is kiezen voor duurzaamheid, efficiëntie en zuinigheid. De warmte die door deze panelen wordt gegenereerd is vergelijkbaar met de natuurlijke warmte van zonnestralen, wat zorgt voor een comfortabele en behaaglijke omgeving. Of het nu gaat om een kleine woonruimte of een groot bedrijfspand, infraroodverwarming is een flexibele en betrouwbare keuze. Maak de overstap en ervaar zelf de vele voordelen van deze moderne verwarmingstechnologie.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte